Moje Fakture - Baza znanja

Dokumentacija, tutorijali i odgovori na najčešće postavljana pitanja vezanih za izdavanje faktura, upravljanje kupcima, izveštavanje i druge funkcije servisa Moje Fakture.

Upravljanje proizvodima

Moje Fakture platforma svojim korisnicima pruža vrlo moderan modul za uparavljanje proizvodima.

Modul se sastoji iz dve celine:

  1. Kontrolni deo - obuhvata: dodavanje proizvoda, izmenu proizvoda, brisanje proizvoda, pretragu proizvoda, uvid u stanje proizvoda.
  2. Dodatak za pretragu proizvoda prilikom kreiranja računa i drugih dokumenata - obuhvata: pretragu proizvoda po nazivu, opisu, šifri proizvoda, šifri dobavljača i fabričkim oznakama, automatsko dodavanje proizvoda na fakturu, predračun, konačni račun ili drugi dokument i pronalaženje sličnih proizvoda.

Modul Proizvodi ne kontroliše stanja na lageru, te funkcionalnosti su obuhvaćene u okviru modula Magacin. Upotrebom modula Proizvodi i modula Magacin proizvodi će se uspešno dodavati i skidati sa stanja.

U ovom tutorijalu pokrićemo sve što je bitno da znate kada je u pitanju upravljanje proizvodima:

  • Dodavanje proizvoda
  • Izmena i brisanje proizvoda
  • Lista proizvoda
  • Pretraga proizvoda

Modul Proizvodi dostupan je iz glavnog navigacionog menija klikom na link Baza proizvoda. Kao pod linkovi pojaviće se dva linka:

  1. Baza proizvoda
  2. Dodaj proizvod

Upravljanje proizvodima

Tražite program za fakturisanje i vodjenje firme?
kontakt

Potrebna Vam je dodatna pomoć?

Ukoliko Vam je potrebna dodatna pomoć otvorite tiket, pišite nam na help(at)mojefakture(.)com ili nas pozovite 011 407 95 75