Moje Fakture - Baza znanja

Dokumentacija, tutorijali i odgovori na najčešće postavljana pitanja vezanih za izdavanje faktura, upravljanje kupcima, izveštavanje i druge funkcije servisa Moje Fakture.

Informacije o izdavaocu računa

Informacije o izdavaocu računa su automatski definisane prilikom aktivacije Vašeg naloga ali se mogu naknadno promeniti po potrebi.Uzmimo za primer neki od računa koje trenutno imate u bazi. Na samom PDF dokumentu postoji nekoliko bitnih segmenata i to su: informacije o izdavaocu računa, informacije o klijentu, informacije o računu (broj, datum izdavanja, datum prometa, rok za plaćanje), stavke, obračun tj. zbir i instrukcije za uplatu.Informacije o izdavaocu računa se nalaze u gornjem desnom uglu PDF dokumenta i moguće ih je izmeniti klikom na link “Informacije o izdavaocu računa” u sekciji “Konfiguracija”.Bitno je napomenuti da se promene informacija o izdavaocu računa ne odnose na već izdate račune – već će se primenjivati samo na račune koji se izdaju nakon promene. Dok se u slučaju predračuna promene vide na postojećim predračunima.

Informacije o izdavaocu računa

Tražite program za fakturisanje i vodjenje firme?
kontakt

Potrebna Vam je dodatna pomoć?

Ukoliko Vam je potrebna dodatna pomoć otvorite tiket, pišite nam na help(at)mojefakture(.)com ili nas pozovite 011 407 95 75