Moje Fakture - Baza znanja

Dokumentacija, tutorijali i odgovori na najčešće postavljana pitanja vezanih za izdavanje faktura, upravljanje kupcima, izveštavanje i druge funkcije servisa Moje Fakture.

Da li mogu da instaliram aplikaciju na svoj kompjuter?

Cloud computing je koncept koji je postao veoma popularan prethodnih godina. Prateći trendove, odlučili smo se da Moje Fakture budu cloud tj. Internet aplikacija. Na ovaj način ne morate ništa da instalirate na svoj kompjuter i servisu možete da pristupate sa bilo kog kompjutera ili mobilnog uređaja u svetu, u bilo koje doba dana.

Bićete potpuno zaštićeni od svih nemilih događaja koji mogu dovesti do potpunog gubitka vaših poslovnih podataka - krađa, požar, kvar opreme i sl. Naša aplikacija se hostuje na vrhunskim serverima koji su veoma pouzdani i svakako se obavezujemo da vaše podatke čuvamo u tajnosti. Radimo redovne bekapove, tako da ste 100 % zaštićeni od gubitka podataka. Takođe, uvek će vam biti dostupna najnovija verzija aplikacije i samim tim ne morate da brinete oko ažuriranja.

Da li mogu da instaliram aplikaciju na svoj kompjuter?

Tražite program za fakturisanje i vodjenje firme?
kontakt

Potrebna Vam je dodatna pomoć?

Ukoliko Vam je potrebna dodatna pomoć otvorite tiket, pišite nam na help(at)mojefakture(.)com ili nas pozovite 011 407 95 75