Moje Fakture - Baza znanja

Dokumentacija, tutorijali i odgovori na najčešće postavljana pitanja vezanih za izdavanje faktura, upravljanje kupcima, izveštavanje i druge funkcije servisa Moje Fakture.

Evidencija klijenata

Klikom na link «Pregled klijenata» dobijate stranicu na kojoj se nalaze svi klijenti koje trenutno imate u svojoj bazi. Sa ove stranice takođe možete dodati novog klijenta klikom na dugme u gornjem desnom uglu.

Klijenti su prikazani u individualnim «karticama» na kojima se nalaze osnovne informacije tipa naziv firme, ime i prezime, email adresa i zemlja u kojoj se nalazi sedište klijenta. Pored informacija na svakoj kartici nalaze se linkovi ka profilu zadatog klijenta (dugme «Prikaži») i formularu za editovanje informacija o klijentu.

Sve kupce koje imate u bazi možete pretražiti upotrebom polja za tretragu koje se nalazi na vrhu stranice. Takođe, sve kupce možete sortirati upotrebom filtera. Dostupni filteri su:

  • Prikaži sve kupce, samo pravna lica ili samo fizička lica.
  • Sortiraj rezultate po nazivu firme ili imenu korisnika, od A prema Š i od Š prema A.
  • Prikaži samo kupce iz odabrane zemlje.Na Pregledu klijenata prikazuje se 12 «kartica» po strani. U dnu stranice prikazana je navigacija kojom se možete kretati između stranica.

Evidencija klijenata

Tražite program za fakturisanje i vodjenje firme?
kontakt

Potrebna Vam je dodatna pomoć?

Ukoliko Vam je potrebna dodatna pomoć otvorite tiket, pišite nam na help(at)mojefakture(.)com ili nas pozovite 011 407 95 75