Moje Fakture - Baza znanja

Dokumentacija, tutorijali i odgovori na najčešće postavljana pitanja vezanih za izdavanje faktura, upravljanje kupcima, izveštavanje i druge funkcije servisa Moje Fakture.

Evidencija isplata po ulaznim računima

Kada su u pitanju isplate tj uplate dobavljačima na osnovu ulaznih računa, iste se mogu evidentirati preko modula Izvodi.

Obratite pažnju na kolonu Dokument. U njoj se nalazi input polje sa naznakom "Pronađi po pozivu na broj" i dugme "Poveži". U ovom slučaju neophodno je da ručno u okviru sistema pronađete ulazni račun za koji je izvršena isplata, uzmete njegov poziv na broj, upišete ga u polje "Pronađi po pozivu na broj" i kliknete na dugme "Poveži". Napominjemo da se ovde radi o Vašem, internom, pozivu na broj koji Moje Fakture platforma dodeljuje za svaki ulazni račun koji kreirate.

Nakon što unesete poziv na broj i kliknite na dugme "Poveži", sistem će izvršiti povezivanje dokumenta i uplate i u procesu Vas pitati da proverite podatke i potvrdite akciju.

Nakon uspešno izvršenog povezivanja, primetićete da je sada linkovan i definisan i dobavljač i dokument za koji je izvršena isplata, kao i da su se pojavile adekvatne opcije za dalje procesiranje isplate. Ukoliko ste povezali pogrešan dokument to možete izmeniti klikom na link "Promeni" čime započinjete proces povezivanja iz početka.

Evidencija isplata po ulaznim računima

Tražite program za fakturisanje i vodjenje firme?
kontakt

Potrebna Vam je dodatna pomoć?

Ukoliko Vam je potrebna dodatna pomoć otvorite tiket, pišite nam na help(at)mojefakture(.)com ili nas pozovite 011 407 95 75