Moje Fakture - Baza znanja

Dokumentacija, tutorijali i odgovori na najčešće postavljana pitanja vezanih za izdavanje faktura, upravljanje kupcima, izveštavanje i druge funkcije servisa Moje Fakture.

Dodavanje klijenata

Klikom na link «Dodaj klijenta» koji se nalazi u glavnom navigacionom meniju, odeljak baza klijenata, dobijate dijalog tj formular za dodavanje novog klijenta u bazu.Klijenti mogu biti pravna ili fizička lica, s tim da je najjednostavniji način za dodavanje novih klijenata automatizovan prilikom kreiranja predračuna.

U formularu za dodavanje klijenta sva polja označena zvezdicom (*) su obavezna i ukoliko neko polje propustite o tome ćete biti obavešteni kada pokušate da snimite klijenta u bazu.Nakon što unesete sve neophodne informacije, ukoliko je unos klijenta u bazu uspešan, bićete automatski redirektovani na njegov profil. Sa profila novokreiranog klijenta možete odmah krenuti sa dodavanjem računa prilikom čega su informacije o kupcu su automatski podešene.

Dodavanje klijenata

Tražite program za fakturisanje i vodjenje firme?
kontakt

Potrebna Vam je dodatna pomoć?

Ukoliko Vam je potrebna dodatna pomoć otvorite tiket, pišite nam na help(at)mojefakture(.)com ili nas pozovite 011 407 95 75