Moje Fakture - Baza znanja

Dokumentacija, tutorijali i odgovori na najčešće postavljana pitanja vezanih za izdavanje faktura, upravljanje kupcima, izveštavanje i druge funkcije servisa Moje Fakture.

Dnevni izveštaj

Dnevni izveštaj je naročito koristan kada Vam je potrebna informacija odnosno odgovor na pitanje «Šta je danas uplaćeno?».

Po strukturi podataka, ovaj izveštaj je isti kao i svi ostali s tim da se na njemu vide isključivo računi. Sa aspekta funkcionalnosti, izvoz izveštaja u CSV format je takođe dostupan.

Po automatizmu, Dnevni izveštaj prikazuje informacije za današnji datum. Na samom izveštaju dostupno je polje «Odaberite datum» u kojem možete odabrati bilo koji drugi datum za koji želite videti izveštaj. Odmah nakon odabira sistem će izgenerisati i prikazati izveštaj za željeni dan.

Ukoliko ne postoje računi sa datumom izdavanja koji se podudara sa odabranim datumom sistem će Vas o tome adekvatno obavestiti.

Dnevni izveštaj

Tražite program za fakturisanje i vodjenje firme?
kontakt

Potrebna Vam je dodatna pomoć?

Ukoliko Vam je potrebna dodatna pomoć otvorite tiket, pišite nam na help(at)mojefakture(.)com ili nas pozovite 011 407 95 75