Moje Fakture - Baza znanja

Dokumentacija, tutorijali i odgovori na najčešće postavljana pitanja vezanih za izdavanje faktura, upravljanje kupcima, izveštavanje i druge funkcije servisa Moje Fakture.

Budžetske kategorije

Sekcija "Budžetske kategorije" Vam omogućava da upravljate kategorijama tj. potrošnjom. Kada uđete u ovu sekciju, prikazaće Vam se predefinisane kategorije sa nazivom i detaljnijim opisom. Ukoliko želite da dodate novu kategoriju, prvo kliknite na dugme "Dodaj kategoriju"Zatim unesite ime kategorije (do 33 karaktera) i opis (do 133 karaktera) i pritisnite dugme "Sačuvaj". Ukoliko se predomislite i ne želite da kreirate novu kategoriju, pritisnite dugme "Zatvori".Ukoliko želite da izmenite postojeću kategoriju pređite mišem preko željene kategorije i pritisnite plavo dugme sa olovkom.Izvršite željene promene i pritisnite dugme "Sačuvaj".

Ukoliko želite da obrišete postojeću kategoriju, pređite mišem preko željene kategorije i pritisnite crveno dugme.Otovoriće se upozorenje da li zaista želite da obrišete kategoriju, i ukoliko ste sigurni, pritsnite dugme "Obriši".

Budžetske kategorije

Tražite program za fakturisanje i vodjenje firme?
kontakt

Potrebna Vam je dodatna pomoć?

Ukoliko Vam je potrebna dodatna pomoć otvorite tiket, pišite nam na help(at)mojefakture(.)com ili nas pozovite 011 407 95 75